Beveiligingsapparatuur

Alarmrent werkt met gecertificeerde alarmsystemen (NCP klasse 2 en 3) volgens de laatste security technology. Wij installeren kwalitatieve beveiligingsapparatuur van topmerken op het gebied van alarmsystemen: Ademco en Galaxy. Hierbij gaat onze voorkeur uit naar een bedraad alarmsysteem in tegenstelling tot draadloze systemen. Bedraad alarmsysteem is namelijk stabieler en zorgt minder vaak voor valse alarmmeldingen.

Bewegingsmelders, alarm detectie

Een alarmsysteem krijgt signalen middels het alarm detectie systeem. Afhankelijk van de locatie zijn verschillende systemen geschikt voor uw alarminstallatie. De belangrijkste voorwaarde is om maximale detectie te bereiken bij inbraak met een minimum aan vals-alarmmeldingen. De volgende beveiligingsapparatuur wordt veel gebruikt voor inbraakalarm detectie:

  • bewegingsmelders Pir (passief infrarood alarm /dual/antimask/longbeam)
  • magneetcontacten (deur alarm), actief Infrarood alarm/beamtowers (tot 200 meter)
  • glasbreukmelders, rookmelders
  • E-Flex, draadloos, buitendetectie

Aanvraag vrijblijvende prijsopgave

Neem vrijblijvend contact met ons op. In de meeste gevallen komen wij het te beveiligen object inspecteren. De volgende stap is het beveiligingsplan opstellen inclusief offerte met de benodigde alarminstallaties. We werken snel en flexibel. We kunnen meestal alarmsystemen binnen één werkdag installeren.

Meer informatie over de alarminstallaties of offerteaanvraag? U direct contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via email of telefoonnummer 030 – 21 44 222.