Meer weten of direct een offerte aanvragen?

Alarmsystemen

Een inbraakalarm voor je warenhuizen, kantoorpanden of winkelketen voorkomt schade door inbraak of vandalisme. Een veilig gevoel. Vaak eist de verzekering dat je panden goed zijn beveiligd met een alarmsysteem. Is er beweging op een onverwacht moment? Dan ziet het alarmsysteem het bewegingssignaal en stuurt dit door naar de meldkamer. Alarmrent levert de meest betrouwbare alarmsystemen, waardoor niemand onopgemerkt binnenkomt.

Waarom je kiest voor Alarmrent

  • Alarmrent is VEB-gecertificeerd (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven) en wordt erkend door alle verzekeraars en meldkamers
  • Onze monteurs zijn gediplomeerd met een opleiding Monteur Beveiligingssystemen (MBV) en/of een opleiding Technicus Beveiligingssystemen (TBV)
  • Alarmrent installeert beveiligingsinstallaties volgens de laatste richtlijnen VRKI 2.0, opgesteld door de overheid, VEB en Borg
  • Alle alarmapparatuur voldoet aan minimaal risicoklasse Grade 2 en 3

Het alarmsysteem dat past bij jouw situatie

Elke beveiligingssituatie is uniek en vraagt een eigen aanpak. De beveiliging van een kantoorpand is vanzelfsprekend anders dan die van een groot warenhuis. Alarmrent inventariseert samen met jou in je panden of objecten, en onderzoekt wat er nodig is om ze goed te beveiligen. Daarna gaan de vakkundige en gediplomeerde monteurs van Alarmrent voor je aan de slag om jouw eigendommen optimaal te beveiligen. Zijn er na de installatie veranderingen in de situatie van je panden of objecten? Ga je bijvoorbeeld uitbreiden, verbouwen of verhuizen? Dan bekijken we samen opnieuw wat er nodig is voor de beste beveiliging.

Alarmrent beveiligt ook met: