Meer weten of direct een offerte aanvragen?

16 August 2018

Beveiliging mkb: vanaf € 1 per dag tegen inbraak, diefstal en fraude

Hoewel de criminaliteit in het algemeen en dus ook in het midden- en kleinbedrijf al jarenlang daalt, blijkt uit cijfers van het CBS dat er in winkels en bedrijven in 2017 toch nog ruim 55.000 inbraken en diefstallen zijn gepleegd. Dat komt neer op meer dan 150 delicten per dag. Daar zit je als ondernemer niet op te wachten. Alarmrent heeft een goede oplossing voor beveiliging van het mkb.

50% camerabeelden onbruikbaar voor politie

Goed cameratoezicht kan zowel vooraf (preventief) als achteraf (bij de opsporing) veel tijd, ellende en geld schelen. Maar wat blijkt uit een rapport van het CCV over cameratoezicht? Meer dan 50% van de aangeleverde camerabeelden is onbruikbaar voor de politie. Ze kunnen niet verbeterd worden en daardoor niet als bewijslast dienen. Om in politietermen te blijven: dit ondermijnt de heterdaadkracht, opsporing en vervolging. Het lijkt een dilemma: als mkb’er wil je natuurlijk de beste camerabeveiliging, maar goede camera’s zijn duur. Wat moet je doen?

Beveiliging mkb vanaf 1 euro per dag

Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf heeft Alarmrent beveiligingsdiensten ontworpen die wel betaalbaar zijn en tegelijkertijd de juiste beeldkwaliteit levert voor daderidentificatie en juridisch bewijs: cameratoezicht voor het mkb.

Voor 1 euro per dag zijn kleine en middelgrote bedrijven verzekerd van goede camerabewaking met 4 megapixel camera’s. U heeft de mogelijkheid om op afstand in te loggen via internet en app om zowel live-beelden als opgenomen clips te bekijken. En voor 2 euro per dag heeft u een compleet alarmsysteem met ingebouwde camera voor videoverificatie door een meldkamer: is er écht wat aan de hand of loos alarm. Perfecte mkb-beveiliging die kostenderving door diefstal voorkomt en de pakkans verhoogt.

VEB-gecertificeerd

Alarmrent is gecertificeerd installateur volgens de richtlijnen van de VEB, de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Dit houdt in dat onze procedures, diplomering, kennis en geïnstalleerde beveiligingssystemen jaarlijks worden getoetst en beoordeeld. Als gecertificeerd bedrijf

  • adviseren en installeren wij altijd volgens de laatst geldende kwaliteitsregeling VRKI 2.0 Versie 2901;
  • voldoen we aan de eisen van de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (PBR);
  • geven we VEB kwaliteitsdocumenten af.

 

Laat uw winkelpand of bedrijf ook beveiligen

Wilt u uw winkelpand, bedrijfsgebouw of ander zakelijk object ook zo goedkoop laten beveiligen? Dat kan! Neem contact op via 030 21 44 222 of vul het offerteformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT

Is jouw bouwplaats al beveiligd tegen inbrekers deze kerst?
Lees meer
Haal méér uit uw bewakingssysteem met cross line detectie
Lees meer
Huur beveiligingssysteem steeds populairder
Lees meer