Meer weten of direct een offerte aanvragen?

31 August 2020

“Bij tijdelijke beveiliging bel ik altijd met Alarmrent”

“Als ik tijdelijke beveiliging nodig heb, klop ik altijd bij Alarmrent aan”, zegt Jack Snijders, adviseur beveiliging en veiligheid bij de gemeente Amsterdam. Zo’n vijftien jaar geleden had hij voor het eerst contact met Alarmrent en sindsdien schakelt hij het bedrijf altijd in voor tijdelijke projecten.

“Toen ik nog bij DHL werkte als securitymanager, maakte ik kennis met Alarmrent. Voor de beveiliging van een aantal opslagloodsen zocht ik een bedrijf dat de tijdelijke beveiliging kon verzorgen. Tijdens een rit op de A27 zag ik een auto van Alarmrent rijden. Ik heb gelijk hun nummer gebeld. Ze pakten mijn vraag direct op en binnen een dag was de beveiliging geregeld.”

Alarmrent werkt vlot

Jack adviseert de gemeente Amsterdam over beveiliging. “Ik analyseer de situatie en adviseer vervolgens hoe we de beveiliging het beste kunnen regelen. Laatst wilden we op een terrein van de gemeente Amsterdam overschakelen van bewakingshonden naar een andere manier van beveiliging. Dan kies ik als tussenoplossing voor tijdelijke beveiliging via Alarmrent. Ik bespreek dan met Govert (Steyn, directeur Alarmrent) of Bas (Gevers, projectmanager Alarmrent) hoe we dat het beste aan kunnen pakken. Dat gaat altijd heel vlot en ze zoeken naar de beste oplossing voor onze situatie.”

Creatieve oplossingen

Zo wordt Smartguard momenteel ingezet voor de tijdelijke beveiliging van een Amsterdamse werf. “Ja, heel creatief van ze. Smartguard wordt vooral toegepast bij de beveiliging van bouwplaatsen. In dit geval is de binnenruimte van grote loodsen en het buitenterrein van de werf met Smartguard beveiligd. Alarmrent bekijkt iedere situatie opnieuw en zoekt naar een passend antwoord. Ze gaan door totdat ze de puzzel hebben opgelost. Wat is de vraag van de klant? Wat is het doel van de vraag? Ze vragen door. En ze weten welke spullen ze in huis hebben, ze kennen hun klant en weten wat het beste bij die klant past.”

Per locatie kijken naar de situatie

“Dat geldt ook voor monumentale panden. Amsterdam heeft er vele. Dan heb je met andere regels te maken. Die locaties verschillen flink van de loodsen die Alarmrent beveiligde voor DHL. Ze kijken per locatie naar de situatie.” Een mooi voorbeeld van tijdelijke beveiliging in een monument is de bewaking van een tentoonstelling in De Bazel met een CCTV camerasysteem. Dit karakteristieke gebouw aan de Vijzelstraat in hartje Amsterdam was vroeger het hoofdkantoor van de Nederlandsche Handel-Maatschappij. Tegenwoordig is het Stadsarchief Amsterdam gevestigd in dit rijksmonument.

Lange samenwerking

“Vertrouwen. Dat is de kern van de lange samenwerking met Alarmrent. Ik weet dat als ik Govert of Bas bel, ze de zaken voor mij regelen. Ze helpen me altijd uit de brand.”

Wilt u ook ervaren hoe Alarmrent werkt?

Wilt u zelf ervaren wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan 030 21 44 222 of vul het offerteformulier in.

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT

Camera’s Alarmrent waken over nieuw natuurgebied
Lees meer
Dronevlucht over bewaakt bouwterrein
Lees meer
Leegstandbeheer: Alarmrent ontdekt wietplantage
Lees meer