Meer weten of direct een offerte aanvragen?

1 April 2021

Binnendringen verlaten pand levert fotografen bekeuring op

Eind maart zijn twee hobbyfotografen door de politie op de bon geslingerd, nadat ze op camerabeelden waren gespot door de beveiligingssystemen van Alarmrent. Beide heren maakten op dat moment foto’s in een leegstaand gebouw. Het pand was verboden terrein.

Met de hashtag ‘urbex’ en ‘abandoned’ post een groep liefhebbers regelmatig beelden van verlaten panden op sociale media. Het binnendringen van een leegstaand gebouw is niet zonder gevaar én vaak niet toegestaan. Ook al zijn dit soort plekken soms mysterieus, spannend en leveren foto’s ervan veel likes op op Instagram en Facebook, het zijn gebouwen waar niet voor niets hekken omheen staan: je mag er niet komen. Toch waagt menigeen zich op deze terreinen. Mensen klimmen over hekken heen en gaan op zoek naar dat fascinerende beeld met uitzicht vanaf een oude fabriekstoren, in een verlaten hal, een lege loods of oude scheepswerf. En ja, dat levert mooie plaatjes op. Maar ook al lijkt het misschien onschuldig, sommige verlaten panden staan half op instorten en zijn daarmee gevaarlijke plekken om op ontdekkingstocht te gaan. Ze worden niet voor niets beveiligd.

Beveilig ook uw leegstaand gebouw

Als eigenaar van zo’n verlaten pand houdt u deze en ook andere insluipers graag buiten de deur. Alarmrent is gespecialiseerd in de bewaking van leegstaande panden. Zo beschermt u deze gebouwen tegen kraak, vandalisme en verpaupering.

Voor dit soort beveiliging zet Alarmrent het slimme bewakingssysteem SmartGuard in. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor beveiliging op maat of vul direct het offerteformulier in voor een gratis proefplaatsing van SmartGuard voor een periode van 30 dagen.

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT

Inbreker gepakt dankzij slimme detectie met SmartGuard
Lees meer
Opsporing níet verzocht
Lees meer