Meer weten of direct een offerte aanvragen?

3 May 2018

Huur beveiligingssysteem steeds populairder

Een goede beveiliging van bedrijfspanden, bedrijfsterreinen en bouwplaatsen is voor veel ondernemers en bedrijfseigenaren een voortdurende bron van aandacht. Hoe zorg je voor een betaalbare, degelijke beveiliging? Ook als je liever een beveiligingssysteem wilt huren in plaats van kopen?

Voor elk bedrijfsobject een beveiligingssysteem te huur

In de afgelopen periode heeft Alarmrent weer verschillende panden en terreinen beveiligd met alarmsystemen die door de eigenaar gehuurd zijn bij Alarmrent. Ook die optie bieden wij. Bijvoorbeeld een modern kantoor en magazijn in Houten, een distributiecentrum van een Hollands warenhuis en een historisch bedrijfspand in de binnenstad van Utrecht. Het maakt niet uit wat voor soort bedrijfspand of -object u wilt beveiligen, Alarmrent is specialist in bedrijfsbeveiliging voor zowel koop áls huur.

Liever huren dan kopen?

Elk bedrijf heeft zijn eigen afwegingen bij de beveiliging van het pand of terrein. Voor kleinere bedrijven kan het financieel aantrekkelijker zijn om een alarmsysteem te huren dan te kopen. Huren kan al vanaf € 1,00 per dag of € 2,00 per dag met videoverificatie. Maar ook grotere bedrijven willen soms liever beveiligingsapparatuur huren. Bijvoorbeeld als een pand niet in eigendom is of als er maar tijdelijk beveiliging nodig is. En goed om te weten: huren kan ook voor langere periodes en zelfs permanent.

(Verborgen) camera huren?

U huurt al een camera of een verborgen camera voor € 8,00 per 24 uur. Dat is inclusief recorder, monitor, bekabeling, dus het complete pakket. Kosten voor de installatie zijn afhankelijk van de locatie. De minimale huurtermijn is één dag en de huur is opzegbaar per 24 uur.

Regel het bij Alarmrent

Bent u geïnteresseerd geraakt in het huren van een alarmsysteem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul het offerteformulier in of bel ons op 030 21 44 222. Wij regelen uw beveiliging meestal binnen een werkdag.

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT

Is jouw bouwplaats al beveiligd tegen inbrekers deze kerst?
Lees meer
Haal méér uit uw bewakingssysteem met cross line detectie
Lees meer
Beveiliging mkb: vanaf € 1 per dag tegen inbraak, diefstal en fraude
Lees meer