Meer weten of direct een offerte aanvragen?

3 mei 2018

Huur beveiligingssysteem steeds populairder

Een goede beveiliging van bedrijfspanden, bedrijfsterreinen en bouwplaatsen is voor veel ondernemers en bedrijfseigenaren een voortdurende bron van aandacht. Hoe zorg je voor een betaalbare, degelijke beveiliging? Ook als je liever een beveiligingssysteem wilt huren in plaats van kopen?

Voor elk bedrijfsobject een beveiligingssysteem te huur

In de afgelopen periode heeft Alarmrent weer verschillende panden en terreinen beveiligd met huuralarmsystemen. Bijvoorbeeld een modern kantoor en magazijn in Houten, een distributiecentrum van een Hollands warenhuis en een historisch bedrijfspand in de binnenstad van Utrecht. Het maakt niet uit wat voor soort bedrijfspand of -object u wilt beveiligen, Alarmrent is specialist in bedrijfsbeveiliging voor zowel koop áls huur.

Liever huren dan kopen?

Elk bedrijf heeft zijn eigen afwegingen bij de beveiliging van het pand of terrein. Voor kleinere bedrijven kan het financieel aantrekkelijker zijn om een alarmsysteem te huren dan te kopen. Huren kan al vanaf € 1,00 per dag of € 2,00 per dag met videoverificatie. Maar ook grotere bedrijven willen soms liever beveiligingsapparatuur huren. Bijvoorbeeld als een pand niet in eigendom is of als er maar tijdelijk beveiliging nodig is. En goed om te weten: huren kan ook voor langere periodes en zelfs permanent.

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT

Haal méér uit uw camerabewakingssysteem met cross line detectie
Lees meer
Mkb-bedrijven beveiligd met verborgen camera’s
Lees meer