Meer weten of direct een offerte aanvragen?

Slimme, onzichtbare bouwplaatsbeveiliging met SmartGuard

Onzichtbare beveiliging voor je bouwplaatsen, distributiecentra of warenhuizen nodig? Dan is SmartGuard jouw oplossing. SmartGuard werkt met onopvallende, ingebouwde camera’s en is uitgerust met bewegingssensoren en een eigen stroomvoorziening.

Ben je op zoek naar een efficiënte, flexibele en goedkope manier om je bouwplaatsen, bedrijventerreinen, distributiecentra of warenhuizen te beveiligen? Met SmartGuard kun je ‘s nachts lekker doorslapen, want door het geverifieerde alarm worden jij of je werknemers nooit meer voor niets wakker gebeld. De draadloze IP-camera’s van SmartGuard kunnen overal geïnstalleerd worden: zichtbaar, bijvoorbeeld aan een cameramast, maar ook onzichtbaar! De camera’s van Alarmrent zijn voorzien van bewegingssensoren en infrarood. Registreren ze iets? Dan sturen ze direct een korte video naar de meldkamer. Zo past je camerabewaking altijd bij jouw bedrijf.

Probeer SmartGuard van Alarmrent nu 30 dagen gratis.

Vraag direct een offerte aan.

Hoe werkt SmartGuard?

Zodra de sensoren beweging waarnemen, start de camera een beeldopname van enkele seconden. Elk incident dat zo op film komt, wordt onmiddellijk doorgestuurd naar de grootste meldkamers van Nederland.

Geverifieerd alarm

SmartGuard is een intelligent beveiligingssysteem. Het levert namelijk geverifieerd alarm: een alarm dat direct een paar seconden beeld op film biedt. Is het alarm vals – de camera heeft bijvoorbeeld een poes gefilmd in plaats van een dader? Dan ziet de meldkamer dat meteen, en hoeft er geen opvolging te komen. Een juiste afhandeling door surveillancediensten of politie is daarmee gegarandeerd.

Proefplaatsing: probeer SmartGuard 30 dagen gratis

Laat je overtuigen! Ontdek net als dé top 100 bedrijven van Nederland de voordelen van dit slimme beveiligingssysteem. Vraag de eenmalige gratis proefplaatsing aan, en wij zorgen voor de rest. Na de proef ben je nergens toe verplicht, maar ervaring leert ons dat je na een maand niet meer zonder wilt.

SmartGuard: draadloos, onzichtbaar, uiterst betaalbaar

Wil je meer weten over zichtbare camerabeveiliging met een preventieve werking? We plaatsen ook cameramasten.