Meer weten of direct een offerte aanvragen?

6 november 2018

Strijp-T: flexibele beveiliging voormalige Philips-locatie Eindhoven

Alarmrent is sterk in flexibel beveiligen bij de bouw en verbouw van bedrijfspanden. Onze mobiele beveiligingssystemen zijn niet afhankelijk van stroom- of telefonievoorzieningen. Zo kan Alarmrent snel – bijna altijd binnen één werkdag – en op korte termijn grote en complexe beveiligingsprojecten aan. Zo ook de bouwplaatsbeveiliging van de grondige verbouw en (nieuw)bouw van gebouw TQ op bedrijventerrein Strijp-T in Eindhoven, waar Alarmrent zorgde voor beveiliging.

40.000 m2 vloeroppervlak

Met ruim 40.000 m2 vloeroppervlak is TQ verreweg het grootste gebouw van Strijp-T, een van de voormalige productielocaties van Philips. Dit indrukkwekkende bedrijfspand is na jaren leegstand omgevormd tot bedrijfsverzamelgebouw voor ambitieuze, innovatieve bedrijven in de maakindustrie en moest daarvoor grondig worden verbouwd.

Bewegingsdetectie

Met de beveiligingssystemen van Alarmrent kon de aannemer er gerust op zijn dat het bouwproces optimaal beveiligd was. Op de bouwplaats zorgden SmartEyes, kleine bewegingsdetectoren, niet groter dan een klein melkpak, voor bewegingsdetectie. Werd er beweging gesignaleerd op ongebruikelijke momenten? Dan gingen deze via videobeelden naar de meldkamer. Door de grootte van het gebouw werd er niet op alle plekken tegelijk gewerkt en moesten geregeld andere gedeelten in en om het gebouw worden beveiligd. Met de flexibele beveiligingssystemen van Alarmrent was dat à la minute geregeld op elke gewenste plek.

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT

Camera’s Alarmrent waken over nieuw natuurgebied
Lees meer
Bij tijdelijke beveiliging bel ik altijd met Alarmrent
Lees meer
Inbreker gepakt dankzij slimme detectie met SmartGuard
Lees meer