Meer weten of direct een offerte aanvragen?

30 March 2018

Verborgen camera’s tegen fraude en diefstal

Een supermarkt in het midden van het land ontdekte kortgeleden bij het opmaken van de kassa grote kasverschillen. Discreet intern onderzoek leverde niets op, maar de verschillen bleven. De supermarktmanager klopte bij Alarmrent aan met de vraag om verborgen camera’s te plaatsen. Kort na de installatie daarvan is een medewerker op heterdaad betrapt en heeft de diefstallen bekend. Deze persoon is ontslagen.

Verborgen camera’s: 7 wetenswaardigheden

Als een ondernemer of werkgever interne fraude of diefstal vermoedt, komt het aan op snel handelen. Alarmrent helpt bedrijven bij een vlotte en correcte afhandeling van dit soort vervelende situaties. We zetten zeven punten voor u op een rij. Wanneer u de beveiliging door Alarmrent laat verzorgen, dan

  1. Plaatsen wij de camera’s vaak al binnen 24 uur.
  2. Zijn de kosten voor de huur vanaf € 8 per dag. De minimale huurtermijn is één dag. Daarna kunt u per dag opzeggen.
  3. Zorgen wij voor een snelle afhandeling door samen te werken met recherchebureaus die een goede naam hebben.
  4. We bieden volledige ondersteuning. Daar hoort een gesprek met de dader bij, een ontslagtraject en aangifte bij politie.
  5. Wij plaatsen camera’s volgens de richtlijnen van de VEB, de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Alarmrent is VEB-gecertificeerd. En we gebruiken de meest recente checklist voor Toepassing Heimelijk Cameratoezicht.
  6. Kunt u er zeker van zijn dat de verborgen camera’s die Alarmrent plaatst niet worden ontdekt. Dit is namelijk nog nooit gebeurd.
  7. Lees ook Cameratoezicht op de werkvloer (pdf) van de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Stop fraude meteen

Als u vermoedt dat uw medewerkers intern fraude plegen, is het verstandig direct actie te ondernemen; diefstal of verduistering stopt zelden vanzelf. Met een verborgen camera verkrijgt u gedegen bewijs en kunt u meteen ingrijpen. Lees meer over onze werkwijze. Op deze pagina komen ook verschillende praktijkvoorbeelden aan bod.

Wilt u fraude en diefstal binnen uw bedrijf oplossen?

Neem dan contact met ons op. Vul het offerteformulier in of bel ons op 030 21 44 222 voor vrijblijvend advies.

 

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT

Is jouw bouwplaats al beveiligd tegen inbrekers deze kerst?
Lees meer
Haal méér uit uw bewakingssysteem met cross line detectie
Lees meer
Beveiliging mkb: vanaf € 1 per dag tegen inbraak, diefstal en fraude
Lees meer