Meer weten of direct een offerte aanvragen?

Terreinbeveiliging

Is jouw terrein wel goed beveiligd? Bij Alarmrent denken we graag mee over de beste manier om je bouwplaats, opslagterrein of recreatieterrein veilig te houden. Dankzij onze slimme beveiligingscamera’s en alarmsystemen krijgen inbrekers en andere criminelen geen kans.

Wat verstaan wij onder terreinbeveiliging? Dit zijn alle maatregelen die je kunt nemen om je terrein en eigendommen te beschermen. Bij Alarmrent zijn we gespecialiseerd in moderne beveiligingssystemen. Deze geavanceerde technieken zijn een heel goed middel voor de beveiliging van je terrein.

De voordelen van terreinbeveiliging

Het goed beveiligen van je bouwplaats of bedrijfsterrein heeft een aantal voordelen:

  • Inbrekers en vandalen worden snel gespot, zodat de politie ze op heterdaad kan betrappen.
  • Inbrekers en vandalen hebben niet de mogelijkheid om uitgebreid hun slag te slaan. Dat voorkomt schade.
  • Doordat criminelen weten dat een terrein goed beveiligd is, zijn ze minder snel geneigd om hun slag te slaan. Terreinbeveiliging werkt dus preventief.
  • Bij incidenten kunnen de camerabeelden daderidentificatie en juridisch bewijs opleveren.

Criminelen zien de posities van de beveiligingscamera’s dus niet, maar de meldkamer ziet hén wel.

Oplossingen op maat

Elk terrein is anders. Dat betekent dat terreinbeveiliging altijd maatwerk is. Alarmrent biedt twee vormen van terreinbeveiliging:

Welke oplossing de beste is, hangt af van jouw specifieke situatie. In verreweg de meeste gevallen is SmartGuard de beste vorm van bouwplaatsbeveiliging. Dit systeem is namelijk flexibel: de camera’s zijn gemakkelijk aan te passen, uit te breiden en te verplaatsen. Bovendien is het systeem nagenoeg onzichtbaar. Criminelen zien de posities van de beveiligingscamera’s dus niet, maar de meldkamer ziet hén wel.

Verandert je bouwplaats, bijvoorbeeld doordat er containers zijn weggehaald of het ketenpark op een andere plek komt te staan? Dan pas je de SmartGuard-opstelling zelf aan, of onze experts helpen je dit te doen. Jouw beveiligingssysteem beweegt dus mee met de bouw. Zo betaal je bovendien nooit te veel. Wel zo handig en voordelig!

Wil je een terrein beveiligen dat langere tijd op dezelfde manier is ingericht, en waarvan de opzet niet steeds verandert? Dan kan een cameramast ook een passende optie zijn. Cameramasten zijn bijvoorbeeld geschikt voor de beveiliging van natuurgebieden, recreatieterreinen of op zichzelf staande objecten in het buitengebied. Lees meer over de voor- en nadelen van cameramasten.

Terreinbeveiliging door Alarmrent

Bij Alarmrent helpen we je graag aan de beste beveiligingsoplossing. Onze vakkundige en gediplomeerde medewerkers maken een stevig plan voor jouw terreinbeveiliging. Vervolgens installeren we de apparatuur snel, zorgvuldig en op de juiste plek. Natuurlijk kiezen we alleen voor de beste merken, waardoor het systeem gegarandeerd werkt.

Heb je een vraag over terreinbeveiliging of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze experts. We staan voor je klaar!