fbpx

Meer weten of direct een offerte aanvragen?

Slimme, onzichtbare bouwplaatsbeveiliging met SmartGuard

Wilt u uw bouwplaats onzichtbaar beveiligen? Dan is SmartGuard uw oplossing. SmartGuard werkt met onopvallende, ingebouwde camera’s en is uitgerust met bewegingssensoren en een eigen stroomvoorziening.

Zodra de sensoren beweging waarnemen, start de camera een beeldopname van enkele seconden. Elk incident dat zo op film komt, wordt onmiddellijk doorgestuurd naar de grootste meldkamers van Nederland. In dit korte animatiefilmpje ziet u hoe SmartGuard werkt. Kijkt u mee?

Geverifieerd alarm

SmartGuard is een intelligent beveiligingssysteem. Het levert namelijk geverifieerd alarm: een alarm dat direct enkele seconden beeld op film biedt. Is het alarm vals – de camera heeft bijvoorbeeld een poes gefilmd in plaats van een dader? Dan ziet de meldkamer dat meteen en hoeft er geen opvolging te komen. Een juiste afhandeling door surveillancediensten of politie is daarmee gegarandeerd.

Proefplaatsing: probeer één maand gratis

… en laat ons ook ú overtuigen! Ontdek net als al meer dan 200 andere bouwondernemers de voordelen van dit slimme beveiligingssysteem. U vraagt de eenmalige proefplaatsing aan en wij zorgen voor de rest. Na de proef bent u nergens toe verplicht, maar ervaring leert ons dat u na een maand niet meer zonder wilt.

SmartGuard: draadloos, onzichtbaar, uiterst betaalbaar

 

Wilt u meer weten over zichtbare camerabeveiliging met een preventieve werking? Ga dan naar de Cameramast.