Meer weten of direct een offerte aanvragen?

24 maart 2020

Alarmrent staat ook in deze tijd voor u klaar

We leven in een gekke tijd. Iedere dag gaat het over één ding: het coronavirus. Verpleegkundigen, machinisten, leraren, schoonmakers, ambulancebroeders, vakkenvullers en artsen. Ze doen allemaal hun stinkende best en dragen bij aan de bestrijding van deze crisis. Bewonderenswaardig.

In dit gekkenhuis gaat ons werk door. Alarmrent blijft leveren. Daarbij houden we ons strikt aan de regels van het RIVM en van het kabinet. We komen niet bij particulieren thuis, tijdens ons werk blijven we op minimaal 1,5 meter afstand van anderen en onze monteurs wassen hun handen extra vaak. Zo proberen ook wij bij te dragen aan de vermindering van het aantal besmettingen. Oftewel: ‘flatten the curve’.

Ard van der Steur is van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Hij zegt het volgende over de rol van onze sector: “Beveiligingsbedrijven staan dagelijks in de frontlinie met onze burgers in contact als het gaat om hun dagelijkse veiligheid in tal van situaties. Zij zijn juist nu de aangewezen partners om de overheid te ondersteunen. Juist in tijden van crisis kunnen beveiligingsbedrijven en hun medewerkers van grote waarde zijn en een vitale rol vervullen.”

Namens alle medewerkers van Alarmrent wensen we u sterkte in deze periode. En bovenal: blijf gezond!

Govert Steyn,
Directeur Alarmrent

Er zijn geen gerelateerde artikelen beschikbaar