Meer weten of direct een offerte aanvragen?

Verborgen camera’s

Zeker bij grote bedrijven komt fraude onder medewerkers helaas regelmatig voor. Vermoeden jij of je collega’s dat iemand binnen het bedrijf fraudeert, dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk stoppen. Wanneer je met verborgen camera’s bewijs verzamelt, sta je sterk. Alarmrent helpt jouw bedrijf daar graag bij – en dat kan vaak al binnen 24 uur. We adviseren en plaatsen de verborgen camera’s op discrete wijze, en op een door jou of je medewerkers gekozen moment. Er is nog nooit een verborgen camera van Alarmrent ontdekt en in bijna alle gevallen is het ons gelukt om de fraude op beeld vast te leggen.

Afhandeling van de fraude

Alarmrent helpt je niet alleen om de fraude te bewijzen. Ook de afhandeling is bij Alarmrent in goede handen. Wij werken samen met gerenommeerde recherchebureaus, die het gesprek met de dader professioneel aangaan. Zij kunnen je ook ondersteunen bij eventueel ontslagtraject en, als dat nodig is, helpen met aangifte bij de politie.

Stichting Fraude Aanpak Detailhandel

Is je bedrijf actief in de detailhandel? Dan adviseren we je altijd om bij interne fraude de betreffende medewerker te registreren bij de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel. Deze organisatie zorgt ervoor dat frauderende medewerkers niet makkelijk bij een van je concurrenten aan de slag kunnen. Zo kun je helpen om toekomstige interne fraude en diefstal te voorkomen.

Privacy en wetgeving

Alarmrent is een VEB-erkende beveiligingsinstallateur. Wij installeren verborgen camera’s alleen op locaties waar dat is toegestaan. In het hele traject houden we rekening met de privacywetgeving, en we behandelen alle gegevens natuurlijk vertrouwelijk. Bovendien werken we altijd met de meest recente checklist voor Toepassing Heimelijk Cameratoezicht.

Kosten

Je huurt bij ons al een verborgen camera voor 8 euro per 24 uur. Dat is inclusief recorder, monitor en bekabeling – dus het complete pakket.

De installatiekosten zijn afhankelijk van de locatie. De minimale huurtermijn is 1 dag, waarna je de huur per 24 uur kunt opzeggen. Als er fraude is aangetoond, kunt je de kosten van de inzet van verborgen camera’s terugvorderen op de dader.

Stop fraude meteen

Als je vermoedt dat je medewerkers intern fraude plegen, is het verstandig om direct actie te ondernemen. Diefstal of verduistering stopt zelden vanzelf. Met een verborgen camera krijgen jij en je collega’s gedegen bewijs in handen, en kun je meteen ingrijpen. Lees meer over onze werkwijze. Alarment beveiligt ook met: