Meer weten of direct een offerte aanvragen?

Verborgen camera’s

Als u interne fraude vermoedt, wilt u dit zo snel mogelijk stoppen. Wanneer u met verborgen camera’s bewijs genereert, staat u sterk. Alarmrent helpt u daar graag bij en dat kan vaak al binnen 24 uur. We adviseren en plaatsen de verborgen camera’s op discrete wijze en op een door u gekozen moment. Er is nog nooit een verborgen camera van Alarmrent ontdekt en in bijna alle gevallen is het gelukt om de fraude op beeld vast te leggen.

Afhandeling van de fraude

Alarmrent helpt u niet alleen bij het bewijzen van de fraude. Ook de afhandeling – vaak lastig omdat u de persoon goed kent – is bij Alarmrent in goede handen. Wij werken samen met gerenommeerde recherchebureaus die op professionele wijze het gesprek met de dader aangaan. Ook kunnen zij u helpen bij een eventueel ontslagtraject en, zo nodig, aangifte bij de politie.

Stichting Fraude Aanpak Detailhandel

Hebt u een bedrijf in de detailhandel? Dan adviseren wij u altijd om bij interne fraude de betreffende medewerker te registreren bij de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel. Deze organisatie zorgt ervoor dat frauderende medewerkers niet eenvoudig bij een collega aan de slag kunnen. Zo kunt u toekomstige interne fraude en diefstal voorkomen.

Privacy en wetgeving

Alarmrent is een VEB-erkende beveiligingsinstallateur. Wij installeren verborgen camera’s alleen op locaties waar dat is toegestaan. In het gehele traject houden we rekening met de privacywetgeving en alle gegevens worden uiteraard vertrouwelijk door ons behandeld. We werken bovendien altijd met de meest recente checklist voor Toepassing Heimelijk Cameratoezicht.

Kosten

U huurt al een verborgen camera voor € 8,00 per 24 uur. Dat is inclusief recorder, monitor, bekabeling, dus het complete pakket.

De installatiekosten zijn afhankelijk van de locatie. De minimale huurtermijn is één dag, waarna u de huur per 24 uur kunt opzeggen. Als er fraude is aangetoond, kunt u de kosten van de inzet van verborgen camera’s terugvorderen op de dader.

Stop fraude meteen

Als u vermoedt dat uw medewerkers intern fraude plegen, is het verstandig direct actie te ondernemen; diefstal of verduistering stopt zelden vanzelf. Met een verborgen camera verkrijgt u gedegen bewijs en kunt u meteen ingrijpen. Lees meer over onze werkwijze. Alarment beveiligt ook met: