Meer weten of direct een offerte aanvragen?

Opvallende, preventieve beveiliging met cameramast

Wil je dat de beveiliging van je bouwplaats goed zichtbaar is? Dat kan met de opvallende cameramast van Alarmrent. Daarmee is je terrein goed bewaakt én schrik je ongewenste personen af.

Onze cameramast werkt ‘stand-alone’: je hoeft niets aan te leggen of aan te koppelen, het alarmsysteem functioneert helemaal zelfstandig. Je huurt ‘m al vanaf 50 euro per week.

Het beste van twee werelden

We combineren onze cameramasten met de voordelen van SmartEyes. In de grote, opvallende camerapalen plaatsen we draadloze SmartEyes-camera’s met onzichtbare infraroodverlichting. ’s Nachts zien dieven en vandalen de camera’s dus niet, maar het systeem ziet hen wel! De camera’s hebben geen stroomvoorziening nodig en zijn op afstand bedienbaar.

Net als bij SmartGuard maken onze camera’s op de mast een korte beeldopname, zodra de detectoren beweging waarnemen. De meldkamer of surveillancedienst beoordeelt het alarm – is het een poes of een dader? – en komt meteen in actie als dat nodig is. Met onze cameramast is jouw bouwplaats goed beveiligd en houd je ongewenste personen buiten de poort.

Wanneer kiezen voor een cameramast?

Of een cameramast de beste keuze is om jouw terrein te beveiligen, hangt af van je situatie. Cameramasten zijn het meest geschikt voor terreinen die langere tijd op dezelfde manier zijn ingericht, en waarvan de opzet niet steeds verandert. Denk bijvoorbeeld aan natuurgebieden of recreatieterreinen.

Ook bij de verbouwing van een school kan een cameramast een goede keus zijn. Zo’n mast heeft dan ook een andere functie: kinderen die op het schoolplein spelen schrik je ermee af, zodat ze niet op het bouwterrein gaan spelen.

Daarnaast is een cameramast een goede optie voor kleinere, op zichzelf staande objecten in het buitengebied, zoals een weiland met drainagepompen.

Het juiste advies van onze experts

Zoek je goede beveiliging voor een bouwplaats die wél steeds verandert? Of wil je graag onzichtbare beveiliging? Dan is SmartGuard van Alarmrent – ons slimme, flexibele en onzichtbare beveiligingssysteem – een betere optie. Vraag het aan onze experts!

In een adviesgesprek bekijken we samen welk systeem het beste bij jouw situatie past: SmartGuard of een zichtbare cameramast. Kom alles te weten over SmartGuard en bekijk het animatiefilmpje.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Na het invullen van onderstaand formulier ontvangt u binnnen één werkdag bericht.