Meer weten of direct een offerte aanvragen?

15 December 2019

Goede arbeidsvoorwaarden en een toffe werksfeer in de aanbieding

Heeft het binnenwerk van een auto of laptop geen geheimen voor jou? Ben jij goedlachs en borrel je aan het eind van de week graag met je collega’s? Werk je liever zelfstandig en op relaxte werktijden? Dan ben jij een match met Alarmrent! Kom je werken bij Alarmrent?

Alarmrent is op zoek naar een beveiligingsmonteur met MBV- of TBV-diploma. We hebben goede arbeidsvoorwaarden en een toffe werksfeer in de aanbieding.

Collega Tom: “Bij Alarmrent ben je écht gespecialiseerd in beveiligingstechniek.”

Wat ga je doen bij Alarmrent?

Je installeert beveiligingssystemen met de nieuwste technieken. Dat doe je in één van de filialen van Ikea, bij gigantische windmolens van Eneco of bijvoorbeeld op een groot bouwterrein. Je plaatst op deze verschillende locaties alarm- en camerasystemen. Dat doe je nauwkeurig, grondig en gedegen. Je bent het visitekaartje van Alarmrent, want ter plekke heb je contact met de klant. Je leert iedere dag nieuwe dingen. Die kennis pas je direct toe tijdens je werk. Dat is werken bij Alarmrent.

Collega Pim: “Alarmrent is geen gewoon installatiebedrijf. We werken op andere tijden. We starten bijvoorbeeld om 9:00 uur ’s ochtends. Wanneer je werk klaar is, ga je naar huis. Soms is dat om 16:00 uur, soms werk je wat langer door. Je doet steeds verschillende dingen bij andere klanten. De ene keer werk je binnen, de andere keer loop je buiten op een bouwplaats, dan ben je weer een uurtje op kantoor. Het werk is heel divers en daardoor is het hartstikke leuk.”

Match? Bekijk dan snel de vacature voor een beveiligingsmonteur en solliciteer!

Er zijn geen gerelateerde artikelen beschikbaar