Meer weten of direct een offerte aanvragen?

13 May 2020

Inbreker gepakt dankzij slimme detectie met SmartGuard

 

Zondagochtend 3 mei, 5:12 uur. Op een bouwplaats ergens in Nederland probeert een dief stroomkabels te stelen. De inbreker weet niet dat het terrein bewaakt wordt met SmartGuard, het slimme beveiligingssysteem van Alarmrent. Bij de SMC meldkamer komen de camerabeelden van de insluiper binnen. De centralist ziet dat het om een inbraak gaat en alarmeert de politie. De dief rijdt net weg wanneer de politie arriveert. De agenten stoppen de auto, slaan de verdachte in de boeien en voeren hem af naar het politiebureau.

Het beveiligingssysteem SmartGuard detecteert nagenoeg iedere inbraak. Steeds meer aannemers en bouwbedrijven laten de onzichtbare camera’s van SmartGuard op hun bouwplaats installeren. Wilt u weten waarom uw collega’s voor dit systeem kiezen? Kijk dit korte animatiefilmpje en ook ú bent straks overtuigd.

 

We zijn er trouwens best trots op dat de bekende acteur Jack Wouterse vertelt hoe SmartGuard werkt.

Meer dan één inbraak per week

In 2019 hebben we via SmartGuard ruim zestig inbraken gedetecteerd op meer dan 800 bouwplaatsen. Dat is meer dan één inbraak per week! Beveiliging van uw bouwplaats is dan ook een goede zet. Met bewaking via SmartGuard heeft u een slim beveiligingssysteem. Het levert namelijk geverifieerd alarm: een alarm dat direct enkele seconden beeld op film biedt. En de centralist van de meldkamer kan de camerabeelden gelijk via LiveView delen met de politie, zodat agenten gericht iemand aan kunnen houden.

Probeer SmartGuard nu

Wilt u SmartGuard een maand gratis proberen? Vul dan hier het offerteformulier in. Binnen één dag regelen we de installatie voor u. Heeft u nog vragen? Bel of mail ons dan.

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT

Binnendringen verlaten pand levert fotografen bekeuring op
Lees meer
Opsporing níet verzocht
Lees meer