Meer weten of direct een offerte aanvragen?

17 June 2018

130 windturbines beveiligd door Alarmrent

Beveiliging van windturbines? Ja, ook dat doet Alarmrent. We gaan verder dan alleen bedrijfsbeveiliging of beveiliging van bedrijfsterreinen en bouwplaatsen. Wij beveiligen ook locaties waar u misschien niet zo snel aan denkt. Bijvoorbeeld rijdende treinen, varende schepen of evenementen. En windparken. Alarmrent beveiligt voor Eneco zo’n 130 windturbines die door heel Nederland staan.

Cameratoezicht van windparken: veilig én kostenbesparend

De beveiligingscamera’s van Alarmrent registreren wat er rondom de windturbines gebeurt. Het komt helaas regelmatig voor dat dure koperleidingen uit de turbines wordt gestolen. Het gevolg? Hoge herstelkosten en verlies van inkomsten. De schade loopt al snel in de tienduizenden euro’s. En dat wil Eneco natuurlijk voor komen.

Sinds de installatie van alarmsystemen op de windparken is dat verleden tijd. Binnen enkele minuten na een (poging tot) inbraak staan politie en surveillancedienst voor de deur. Insluipers worden in de kraag gevat en verdere schade wordt zo voorkomen.

In korte tijd heeft Alarmrent voor Eneco een groot aantal turbines met camerabewaking uitgerust. Dit kon mede gerealiseerd worden door de juiste projectplanning van Eneco. Door beveiliging van de windparken draagt Alarmrent ook een steentje bij aan de verduurzaming en vergroening van Nederland. In Nederland waait het immers vaak, dus waarom zou je geen gebruik maken van windenergie?

Beveiligingscamera’s

Beveiligingscamera’s van Alarmrent met zichtbare of onzichtbare camera’s werken preventief en leveren bij incidenten duidelijke beelden voor daderidentificatie en juridisch bewijs. Alarmrent werkt alleen met vakkundige en gediplomeerde medewerkers die ervoor zorgen dat de juiste camera’s op de juiste plek zijn gemonteerd. Natuurlijk installeren ze alleen de beste merken, waardoor de apparatuur gegarandeerd werkt.

Beveilig ook via Alarmrent

Alarmrent beveiligt zowel grote als kleine bedrijven. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om uw bedrijf of bedrijfsterrein te beveiligen? Neem dan contact met ons op. Vul het offerteformulier in of bel 030 21 44 222. We helpen u graag!

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT

Camera’s Alarmrent waken over nieuw natuurgebied
Lees meer
“Bij tijdelijke beveiliging bel ik altijd met Alarmrent”
Lees meer
Dronevlucht over bewaakt bouwterrein
Lees meer