Meer weten of direct een offerte aanvragen?

16 December 2019

Dronevlucht over bewaakt bouwterrein

Vlieg mee met deze drone over de plek waar straks weer grinds worden gemaakt door skaters en salto’s door steppers. Zien we Dylan Peys hier dan terug? Dat zullen de bewakingscamera’s van Alarmrent, die de bouwplaats nu bewaken, niet meer registreren. Tegen die tijd staan ze op een ander bouwterrein of nieuwe locatie. Misschien wel bij uw bedrijf, windmolenpark of nieuwbouwproject?

Alarmrent beveiligt allerlei soorten bouwplaatsen. Van skateparken tot grote nieuwbouwprojecten door heel Nederland. Met de beveiliging van uw bouwplaats voorkomt u vandalisme op de bouw en diefstal van waardevolle materialen en machines. Alarmrent beveiligt al jaren bouwplaatsen in heel Nederland met zowel zichtbare als onzichtbare beveiliging. Onzichtbare beveiliging gebeurt met SmartGuard, een volledig draadloos, intelligent beveiligingssysteem. Wilt u zien hoe voordelig SmartGuard voor u is? Laat u dan overtuigen via dit korte animatiefilmpje. Vraag de eenmalige gratis proefplaatsing aan en wij zorgen voor de rest. Daarna wilt u niet meer zonder.

Als uw bouwplaats zichtbaar beveiligd moet zijn, installeren we de Cameramast, die door zijn opvallende uiterlijk meteen ook een preventieve werking heeft.

Op maat gemaakt advies

Wilt u op maat gemaakt advies voor de beveiliging van uw bouwterrein? Vul dan dit formulier in of bel 030 21 44 222. We helpen u graag!

Wanneer is de skatebaan klaar?

Op Facebook zegt de gemeente Almere over de werkzaamheden op het bouwterrein:
We vernieuwen het skatepark aan de Evenaar. Samen met de gebruikers van het skatepark is er een ontwerp gemaakt waar plek is voor skateboarders, steppers, inline skaters en BMX’ers van alle niveaus.
De werkzaamheden starten 23 september en duren tot eind december 2019.

Daarna kun je hier weer al je skateskills laten zien 🙂

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT

Camera’s Alarmrent waken over nieuw natuurgebied
Lees meer
“Bij tijdelijke beveiliging bel ik altijd met Alarmrent”
Lees meer
Leegstandbeheer: Alarmrent ontdekt wietplantage
Lees meer