Meer weten of direct een offerte aanvragen?

17 juni 2018

130 windturbines voorzien van beveiligingsinstallaties

Alarmrent gaat verder dan alleen bedrijfsbeveiliging of beveiliging van bedrijfsterreinen en bouwplaatsen. Wij beveiligen ook locaties waar u misschien niet zo snel aan denkt. Bijvoorbeeld rijdende treinen, varende schepen, evenementen. Maar ook windturbines. Zoals voor Eneco, die zo’n 130 windturbines door heel Nederland door Alarmrent heeft laten beveiligen.

Cameratoezicht: veilig én kostenbesparend

De beveiligingscamera’s registreren voor Eneco wat er rondom de windturbines gebeurt. Diefstal van dure koperleidingen uit de turbines komen helaas regelmatig voor. Gevolg? Hoge herstelkosten en derving van inkomsten. De schade loopt al snel in de tienduizenden euro’s.

Sinds de installatie van alarmsystemen is dat verleden tijd. Binnen enkele minuten na een inbraak staan politie en surveillancedienst voor de deur en wordt verdere schade voorkomen.

Door de toepassing van camerabewaking en een gedegen projectplanning heeft Eneco in korte tijd een groot aantal turbines voorzien van inbraakdetectie. En daarmee draagt Alarmrent ook een steentje bij aan de verduurzaming van Nederland.

 

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT

Camera’s Alarmrent waken over nieuw natuurgebied
Lees meer
Bij tijdelijke beveiliging bel ik altijd met Alarmrent
Lees meer
Inbreker gepakt dankzij slimme detectie met SmartGuard
Lees meer