Meer weten of direct een offerte aanvragen?

6 November 2018

Alarmrent beveiligt 40.000 m2 vloeroppervlak

Alarmrent regelt de beveiliging van de grondige verbouw en (nieuw)bouw van gebouw TQ in Eindhoven. Dit enorme pand staat op bedrijventerrein Strijp-T. Hier produceerde Philips de beroemde gloeilampen. Met ruim 40.000 m2 vloeroppervlak is gebouw TQ zonder twijfel het grootste gebouw van Strijp-T. Met de zogenoemde SmartEyes, kleine detectoren, die niet groter zijn dan een klein melkpak, beveiligt Alarmrent dit enorme gebouw.

Een stukje historie

Dit indrukkwekkende bedrijfsgebouw stond jarenlang leeg. Het wordt nu grondig verbouwd en omgevormd tot bedrijfsverzamelgebouw. Hier komen hightechbedrijven, die zo typerend zijn voor Eindhoven Brainport. Op Strijp-T komen industrieel erfgoed en nieuwbouw mooi samen. Je vindt hier bijvoorbeeld de vroegere energiecentrale met de twee herkenbare schoorstenen en verschillende nieuwbouw panden. Een karakteristieke combinatie.

SmartEyes houden alles in de gaten

De aannemer van dit enorme project weet dat de beveiliging bij Alarmrent in goede handen is. Op de bouwplaats houden de SmartEyes van het beveiligingssysteem alles goed in de gaten. Van iedere beweging maakt het systeem camerabeelden. Die beelden gaan direct door naar de meldkamer. Daar beoordeelt de centralist of het om een vals alarm gaat of om een indringer. In het laatste geval alarmeert de centralist direct de politie.

TQ is een heel groot gebouw en de werklui van het bouwbedrijf werken niet op alle plekken tegelijk. Daarom past Alarmrent de beveiliging regelmatig aan. Alarmrent regelt dit à la minute en op iedere gewenste plek in het pand. Dit kunnen we doen door flexibele beveiligingssystemen in te zetten.

Een breed palet aan beveiliging

Alarmrent beveiligt de bouw en verbouw van uw bedrijfspanden. We beveiligen ook andere gebouwen en objecten, zoals grote loodsen, warenhuizen of windmolens. Voor de beveiliging van bouwplaatsen zetten we vaak SmartGuard in. Ter plekke is dan geen stroom- of telefoonaansluiting nodig. Zo kunnen onze professionele monteurs snel – bijna altijd binnen een werkdag – grote en ingewikkelde projecten optimaal beveiligen.

Laat uw beveiliging ook door Alarmrent regelen

Wilt u de bouwplaatsbeveiliging of de bewaking van uw panden of terreinen ook door Alarmrent laten verzorgen? Neem dan contact met ons op. Vul het offerteformulier in of bel direct 030 21 44 222. Samen met u bekijken we wat de beste oplossing voor uw situatie is.

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT

Camera’s Alarmrent waken over nieuw natuurgebied
Lees meer
“Bij tijdelijke beveiliging bel ik altijd met Alarmrent”
Lees meer
Dronevlucht over bewaakt bouwterrein
Lees meer