Meer weten of direct een offerte aanvragen?

22 mei 2019

Haal méér uit uw camerabewakingssysteem met cross line detectie

Zodra iemand rondom uw huis, kantoor of bedrijfspand over een onzichtbare lijn gaat, krijgt u bij cross line detectie een alarmmelding. Dit systeem is relatief nieuw en geeft een nog veiliger gevoel. Uw voordeel? U krijgt een alarmsignaal nog vóórdat iemand bij u probeert in te breken.

Hoe werkt cross line detectie?

Cross line detectie is een functie die in moderne camerabewakingssystemen ingesteld kan worden. Er wordt een virtuele lijn in de camerascène getekend. Als iemand ‘struikelt’ over deze denkbeeldige lijn, dan stuurt het camerasysteem een melding naar de app op uw mobiele telefoon. En tegelijkertijd kunt u op deze app live meekijken en bepalen of u tot actie overgaat, zoals de politie waarschuwen.

Daarom cross line detectie

Met cross line detectie krijgt u dus onmiddellijk een alarmmelding én u ziet op de camerabeelden direct of er indringers zijn of dat het vals alarm is. Een groot bijkomend voordeel: de beelden worden opgenomen. Bij een inbraak heeft de politie zo hard bewijs tegen de daders.

Wilt u ook een camerasysteem met cross line detectie? Neem dan contact met ons op. De installateurs van Alarmrent maken het voor u in orde.

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT

Huur beveiligingssysteem steeds populairder
Lees meer
Mkb-bedrijven beveiligd met verborgen camera’s
Lees meer