Meer weten of direct een offerte aanvragen?

22 May 2019

Haal méér uit uw bewakingssysteem met cross line detectie

Zodra iemand rondom uw huis, kantoor of bedrijfspand over een onzichtbare lijn ‘struikelt’, krijgt u bij cross line detectie een alarmmelding. Het alarm gaat dus af wanneer het systeem ziet dat er iemand over die virtuele draad gaat. Die lijn is bijvoorbeeld het hek of de omheining dat de grens rond uw gebouw markeert. Dit systeem is relatief nieuw en geeft een nog veiliger gevoel. Uw voordeel? U krijgt een alarmsignaal nog vóórdat iemand bij u probeert in te breken.

Hoe werkt cross line detectie?

Deze vorm van beveiliging is een functie die in moderne camerabewakingssystemen ingesteld kan worden. Er wordt een virtuele lijn in de camerascène getekend. Als iemand ‘struikelt’ over deze denkbeeldige lijn, dan stuurt het camerasysteem een melding naar de app op uw mobiele telefoon. En tegelijkertijd kunt u op deze app live meekijken en bepalen of u tot actie overgaat, zoals de politie waarschuwen.

Indringers of vals alarm

Met dit alarmsysteem krijgt u dus onmiddellijk een alarmmelding én u ziet op de camerabeelden direct of er indringers zijn of dat het vals alarm is. Een groot bijkomend voordeel: de beelden worden opgenomen. Bij een inbraak heeft de politie zo hard bewijs tegen de daders.

Geïnteresseerd in cross line detectie?

Wilt u uw camerabewakingssysteem uitbreiden met cross line detectie? Neem dan contact met ons op. De installateurs van Alarmrent maken het voor u in orde.

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT

Is jouw bouwplaats al beveiligd tegen inbrekers deze kerst?
Lees meer
Beveiliging mkb: vanaf € 1 per dag tegen inbraak, diefstal en fraude
Lees meer
Huur beveiligingssysteem steeds populairder
Lees meer