Meer weten of direct een offerte aanvragen?

7 December 2021

Is jouw bouwplaats al beveiligd tegen inbrekers deze kerst?

Nog even en het is kerst. Dat betekent dat de bouw straks één of twee weken stilligt. Zo’n donker, verlaten bouwterrein trekt inbrekers aan. Regel daarom nu uw bouwplaatsbeveiliging met het SmartGuard systeem van Alarmrent. Binnen 24 uur hebben we de bewaking voor jou geregeld.

Kerst is een tijd van tradities. Helaas geldt dat ook voor het grote aantal inbraken in deze periode. Tijdens de kerst wordt er meer gestolen dan anders. Terwijl jij thuis met familie geniet van het kerstdiner en de cadeautjes van onder de boom uitpakt, struinen inbrekers rond op de bouwplaats. Jouw bouwterrein ligt er immers een paar weken verlaten bij, waardoor een inbraak niet gelijk of pas na de kerstvakantie wordt geconstateerd.

Impact op de bouw

En dat heeft invloed op de hervatting van de bouw na de kerstperiode. Je mist van alles en kunt niet gelijk aan de slag. Of spullen zijn vernield. Zeker wanneer uw bouwproject al in een vergevorderd stadium is en er steeds meer waardevolle apparatuur, machines en gereedschap op het terrein liggen, is beveiliging hard nodig. En dieven komen vaak terug op verlaten plekken om opnieuw toe te slaan tijdens deze lange, donkere dagen.

De oplossing voor uw bouwproject

Alarmrent biedt speciaal voor de beveiliging van bouwplaatsen een mooie oplossing: SmartGuard. Kijk dit korte filmpje met uitleg over dit alarmsysteem. Wat wij leveren? We zorgen voor de installatie en demontage van het alarmsysteem met cameradetectoren die jouw gehele bouwterrein in de gaten houden, we zorgen voor de eventueel gewenste alarmopvolging door de surveillancedienst en we plaatsen banners, zodat duidelijk is dat jouw bouwplaats goed beveiligd is. Eventueel plaatsen we extra cameramasten voor de preventieve werking. Natuurlijk bieden we je passend advies voor de specifieke situatie van jouw bouwplaats.

Beslis nu

Kom nu in actie en bel ons voor de plaatsing van de beste beveiliging! We kunnen je nu nog garanderen dat de bewaking met SmartGuard binnen een werkdag geregeld is. Vlak voor de kerstvakantie is het bij ons ook een stuk drukker, waardoor we meer tijd nodig hebben, dus beslis snel.

Heb je de beveiliging nu nog niet nodig, maar wil je het wel voor de kerstperiode geregeld hebben? We kunnen het systeem al eerder plaatsen en de huur, en daarmee de beveiliging, vanáf de vakantie in laten gaan. Eenvoudig toch?

Tip: regel nu het automatische in- en uitschakelen

Maak jij al gebruik van een alarmsysteem van Alarmrent en maak je gebruik van het automatisch in- en uitschakelschema? Vergeet dan niet het schema aan te laten passen. Bel ons via 030-2144222 en wij zorgen dat het rooster precies op het juiste moment aangepast wordt.

Prettige kerstdagen!

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT

Haal méér uit uw bewakingssysteem met cross line detectie
Lees meer
Beveiliging mkb: vanaf € 1 per dag tegen inbraak, diefstal en fraude
Lees meer
Huur beveiligingssysteem steeds populairder
Lees meer