Meer weten of direct een offerte aanvragen?

27 January 2019

Alarmrent beveiligt nieuw EnergieLab van Eneco

Energieleverancier Eneco vertrouwt de beveiliging van verschillende objecten al heel wat jaren toe aan Alarmrent. Zo beveiligen we bouwputten en installeren we alarmsystemen in windturbines. We zorgen dat tal van andere plekken van Eneco, zoals transformatorhuizen, worden beveiligd met moderne apparatuur. Sinds kort beveiligt Alarmrent het nieuwe Eneco EnergieLab.

Onderwijscentrum duurzame energie

In het Eneco EnergieLab leren scholieren van groep 7 en 8 van de basisschool en de brugklas op een speelse manier over duurzame energie. In het onderwijscentrum krijgen ze antwoord op vragen als ‘Wat is groene energie?’ en ‘Hoe wek je duurzame energie op?’ Ook krijgen leerlingen tips hoe ze thuis energie kunnen besparen. Het Eneco EnergieLab staat in Vianen op het terrein van windmolenpark Autena, direct langs de A2.

Alarmsystemen met goed zichtbare camera’s

Alarmrent beveiligt het centrum met verschillende soorten alarmsystemen. Zowel binnen in het gebouw als buiten in de directe omgeving zetten we zichtbare cameramasten in voor de bewaking van het gehele terrein. Met deze masten helpen we inbraak en overlast door bijvoorbeeld graffiti te voorkomen.

De opvallende, duidelijk zichtbaar Cameramast

Wilt u dat de beveiliging van uw terrein of bijvoorbeeld uw bouwplaats goed zichtbaar is, zodat dieven en andere indringers wegblijven? Alarmrent regelt het graag voor u. Daarvoor zetten wij de opvallend aanwezige Cameramast in. De Cameramast is een alarmsysteem met een camera die 360 graden rondom zicht heeft. Het systeem is uitgerust met SmartGuard cameradetectoren. De camera’s kunnen tot 20 meter rondom het terrein in de gaten houden. De beveiligingscamera’s zijn duidelijk zichtbaar, waardoor de Cameramast voorkomt dat er een poging tot inbraak wordt gedaan. De mast werkt helemaal zelfstandig, er is verder niets voor nodig. Geen stroom of telefoonaansluiting. De Cameramast is per week te huur vanaf 50 euro.

Wilt u inbraak voorkomen met de opvallende Cameramast?

Neem dan contact met ons op. Vul het offerteformulier in of bel direct 030 21 44 222.

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT

Camera’s Alarmrent waken over nieuw natuurgebied
Lees meer
“Bij tijdelijke beveiliging bel ik altijd met Alarmrent”
Lees meer
Dronevlucht over bewaakt bouwterrein
Lees meer